HISTÒRIA


Plastnet Anoia S.L., va obrir les seves portes l'any 2001 dedicant-se a la venda de productes i estris de neteja, cel·lulosa i productes químics. Satisfent així les necessitats de tot tipus de clients, hostaleria, bugaderia, empreses i col·lectivitats.

Els nostres valors i l'estratègia empresarial ens ha permès arribar a ocupar una posició de privilegi dins del sector.

A través d'aquesta pàgina web, donem a conèixer alguns dels nostres productes a qualsevol usuari d'internet i oferim un millor servei als nostres clients.

Oferim les millors solucions en higiene professional i un servei exclusiu a tots els nostres clients.

PRODUCTES


Actualment comptem amb més de 2000 referències i seguim incorporant-ne nous articles, sempre intentant que siguin el més actualitzats i amb la millor qualitat del mercat.

La formació continuada del nostre personal permet diagnosticar les necessitats dels clients per aportar les millors solucions en l'àmbit de la maquinària i la higiene professional.

QUALITAT


Treballem amb productes de primera qualitat i homologats pels corresponents departaments de sanitat i indústria.

Som distribuïdors de marques consolidades internacionalment i que són un referent en el seu àmbit, com són: Mediclinics, Salló, Duni o Nupik.

DISTRIBUCIÓ I ENTREGA


Des de Plastnet vigilem tot el procés, per fer arribar els productes en les millors condicions als nostres clients.

Realitzem els lliuraments en un termini de 24-48 hores, per a productes en estoc i 10-15 dies, per a la resta de productes.

ATENCIÓ PERSONALITZADA

Estem preparats per solucionar qualsevol dubte que tingui, sobre com resoldre els seus problemes de neteja i quins productes utilitzar per obtenir el millor resultat, com també tot allò que necessiti per equipar les seves instal·lacions o el seu negoci amb complements i productes que podrà trobar en aquesta pàgina web de forma detallada segons les seves necessitats.

Poden consultar dubtes tècnics sobre productes, lliuraments de mercaderies o formes de pagament. Atenem les seves consultes via mail (a través de la secció de contacte) o al telèfon 938 035 661.

UN MÓN DE SOLUCIONS EN HIGIENE PROFESSIONAL A LA COMARCA DE L'ANOIA